M-Care rješenje za sigurne hotele

Ostvarite bolju sezonu nudeći učinkovitu zaštitu od koronavirusa

Zdravlje gostiju i hotelskih djelatnika na vrhu je liste prioriteta svih hotela i kampova koji se pripremaju za sezonu u vrijeme covida-19.  To će u većini slučajeva značiti kreiranje novih standarda pojačane dezinfekcije soba i hotelskih prostora, recepcije, i definiranje novih protokola i epidemioloških mjera za korištenje hotelskih sadržaja, poput sauna, restorana i slično. Bilo bi najpoželjnije, pritom, da te mjere budu nenametljive kako bi se gosti osjećali ugodno. 

M-Care je cjelovito rješenje za 'covid free hotele'

M-Care je napredni uređaj odnosno sustav namijenjen za beskontaktnu dezinfekciju ruku, koji pritom mjeri i temperaturu na zapešću kože te ima opciju signalizacije kod povišenih temperatura.

Postavlja na ulaze odnosno recepciju hotela, a ima li hotel više ulaza, dva ili više M-Care uređaja povezuju se u sustav, gdje hotelsko osoblje dobiva web sučelje preko kojeg može pratiti statistiku, kao razinu napunjenosti spremnika, vrijednosti povišene temperature i ostalo.

OSNOVNE FUNKCIJE UREĐAJA

Velik i pametan spremnik za dezinfekciju ruku

Česta dezinfekcija ruku, posebno na ulazu u hotel, izuzetno je važna za suzbijanje zaraze. M-Care ima spremnik od 2.5 L što je dovoljno za minimalno 5000 dezinfekcija. Još važnije ima ekran koji signalizira postotak napunjenosti spremnika za dezinfekcijsko sredstvo. M-Care sustav ima i mogućnost očitanja broja korištenja od zadnjeg punjenja spremnika kao i ukupan broj korištenja, što omogućuje i kontrolu troškova hotelskih grupacija te planiranje održavanja odnosno punjenja dezinficijensa.  

0 L
Veličina spremnika
1000
Min dezinfekcija po punjenju

Mjerenje temperature na ulazu

Mjerenje temperature nije omiljena aktivnost koju gost na svom odmoru želi raditi. Zato je M-Care tu diskretan. Mjeri temperaturu u razini ruku, na zapešću kože, a tehnologija kojom to radi je daleko pouzdanija od termalnih kamera.

M-Care sustavi imaju mogućnost dodavanja mini kamere koja šalje tihi alarm s fotografijom kod povišenih vrijednosti temperature.

Osim toga, mjerenje temperature u hotelima jedan je od važnih kriterija koji će vaš hotel kod pretraživanja smještaja svrstati u ‘sigurne’ prema https://safetravelbarometer.com/

NAPREDNE MOGUĆNOSTI SUSTAVA

Praćenje epidemiološke situacije preko web sučelja

M-Care se postavlja na ulaze u hotele, a više M-Care uređaja se kroz mrežni modul povezuje u sustav. M-Care sustav omogućuje praćenje vrijednosti i statistike u realnom vremenu kroz web sučelje.

M-Care sustavi imaju opciju dodavanja mini kamere koja šalje tihi alarm s fotografijom kod povišenih vrijednosti temperature.

Mogućnost brendiranja

Kućište M-Care inovativnog dizajna izrađeno je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika otpornog na vanjske utjecaje. Uređaj se lako brendira.

Dimenzije uređaja su 1399x300x399 mm, težina 35 kg. 

M-Care ispunjava relevantne propise europske direktive o elektromagnetskoj podnošljivosti 2014/30/EU, direktive o niskonaponskim uređajima 2014/35/EU. Preuzmite EMC certifikat i LVD certifikat. 

M-CARE USLUGA

Gosti će ove sezone birati sigurne hotele

M-Care je osmišljen i proizveden u Hrvatskoj, a njegov tim stručnjaka će prilagoditi sustav za vaš hotel kako bi ispunio sve standarde zbog kojih će se moći deklarirati kao ‘siguran hotel’, a da pritom ne morate voditi dodatnu brigu, zapošljavati dodatno osoblje i indiskretno ometati goste u njihovom odmoru.

Safe stay in Croatia

Ministarstvo turizma počelo provjeru poštivanja protokola u okviru projekta Safe stay in Croatia. Provjeravaju se svi segmenti propisanih mjera, od ispravnog nošenja maski do mjerenja temperature, ograničenja broja osoba u zatvorenim prostorima te redovite dezinfekcije. M-Care sustavi osiguravaju provođenje protokola koji je definiran u projektu Safe stay in Croatia.

M-Care sustavi implementirani su na više od 200 lokacija diljem Hrvatske i EU

Klinika za tumore

T- Com

M-SAN Grupa

HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o.

HELB d.o.o.

Chipoteka

Elemed

CEMEX Hrvatska d.d

CE-ZA-R d.o.o.

Energy Centar plus

Tim Kabel d.o.o.

Tesla kabeli d.o.o.

Sagovi Zagreb d.o.o.

Stražaplastika d.d.

Rodilište i poliklinika Podobnik

PLINACRO d.o.o.

CC REAL

Messer Croatia Plin d.o.o.

Akromion – Specijalna bolnica

Alati Stuhne d.o.o.

Visoka poslovna škola PAR

Dogovorite sastanak

Pod određenim uvjetima i sukladno dogovorom s prodajom, moguće je dobiti probni uređaj na 7 dana. 

Kontaktirajte nas

Adresa

Toplička cesta 54, 49240 Donja Stubica

Email

sales@m-care.eu

Telefon i GSM

+385 49 286 206, +385 91 6031046